IM Jan Lanters

2017-09-30

 image 2017 10 06 kopieimage 2017 10 06

Plotseling is de heer Jan Lanters vorige week overleden. Jan heeft veel betekend voor het Welsh Stamboek. Met zijn vaste ploeg van helpers heeft hij lange tijd veel werk voor het NWPCS verzet. Hij was bijvoorbeeld de stuwende kracht achter het klaarzetten van de keuringsbanen, was een rustige ringmeester bij de Welsh Cup en de motor van de jaarlijkse Welsh Toerrit.

Op uitdrukkelijk verzoek van de familie Lanters is deze afgelopen zaterdag wel doorgegaan. De deelnemers hebben samen met de twee zoons, kleinkinderen en naaste vrienden stilgestaan bij bijzondere betekenis van Jan voor zoveel mensen.

Hij genoot van zijn eigen ponies en beleefde er altijd veel plezier aan om er met zijn aanspanning op uit te trekken. Jan was een bescheiden mens, altijd positief, en had een hartelijk woord voor iedereen.

Een echt mensen-mens. We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen, andere familie en de vele vrienden sterkte met dit verlies en hopen dat de goede, warme herinneringen aan Jan hen tot troost zullen zijn.

Afdeling Midden