Opleiding fokjury

Vier plaatsen voor de Fokjury Opleiding bij de Koepel Fokkerij voor het NWPCS.


Heb je ambitie om jury te worden? Of verder wil verdiepen in verschillende pony / paardenrassen? Dan is het nu jouw kans om de Fokkerij Juryopleiding van de Koepel Fokkerij te volgen.

Deze opleiding bereid je voor op jureren van verschillende pony en paardenrassen en wordt afgesloten met een examen. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat je, na het volgen van een verdiepende stageperiode, het jurycorps van het NWPCS gaat versterken.


Voor inlichtingen: Johan Coes, bestuurslid NWPCS, 06 10036842 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws vanuit ledenraad vergadering van 06 oktober

Geachte leden NWPCS,

Gisterenavond 5 oktober 2017 heeft de Ledenraad met een zeer voltallig bestuur (alle interim-bestuursleden zowel als alle feitelijke nieuwe bestuurders samen) langdurig gesproken over de keuze voor ons stamboek kantoor voor de komende 3 jaar. Ledenraad en bestuurders hebben uitgebreid twee, door de bestuurders al uitgewerkte opties, in detail besproken met volop benutte inspraak van de zeer volle publieke tribune.

Lees meer

Nieuwsbrief 3

Afgelopen week is nieuwsbrief nummer 3 in de bus of in de email ontvangen.

Hierbij de digitale nieuwsbrief.

Nieuwsbrief 3

Afdeling Midden